Personlig träning

Vad innebär personlig träning hos Lifestyle By Emma?

Mitt arbete som personlig tränare, är att möta dig på den nivå som du befinner dig just nu. Många faktorer spelar in på hur jag kan hjälpa dig och det första vi gör är en kostnadsfri konsultation. Här analyserar vi utifrån tidigare träningserfarenhet, eventuella skador/inskränkningar, mål, tid för att uppnå målet, etc.

Utifrån dina förutsättningar och mål tar jag fram ett förslag på upplägg för hur vi ska gå vidare. För någon är det en livsstilsförändring och för någon annan är det den där extra knuffen ut ur komfortzonen för att uppnå resultat med träningen. Vilket det blir för din del undersöker vi tillsammans. Det enda som är gemensamt för alla är att vi tillsammans ska utvecklas och må bättre.

Oavsett om du vill börja träna, har tränat ett tag, vill träna med din partner, träna med familjen eller bara träna skiten ur dig så har jag något för dig! Ãr du redo att ta språnget?

Jag utgår från Höör men har hela Skåne som arbetsplats. Jag använder mig av fria vikter (som är lätta att ta med sig) så kan jag träna dig hemma, på gymmet (Sportsgym i Höör), i trädgården, på ditt jobb, i skogen. Det finns många olika möjligheter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.